Απίστευτο: Είδε την κόκκινη πριν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα στο ματς!

Απίστευτο: Είδε την κόκκινη πριν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα στο ματς!
Photo Credits: INTIME

Είδε την κόκκινη κάρτα πριν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα στο ματς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Είδε την κόκκινη κάρτα πριν καν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα στο ματς.

Ίσως η ταχύτερη αποβολή όλων των εποχών σε αναμέτρηση πρώτης κατηγορίας καταγράφηκε στο Νις-Ανζέ, όπου ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στα εννέα δευτερόλεπτα!

Η είδηση της αποβολής του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού της Αντάλιασπορ, Σόγια Νακαζίμα μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που έγινε αλλαγή και με την οικογένειά του να έχει κάνει 5.000 μίλια για να τον δει από κοντά, έγινε αναπόφευκτα viral. Δεν είναι τίποτα, όμως, μπροστά σε αυτό που συνέβη στο Νις-Ανζέ μερικές ώρες αργότερα, το απόγευμα της Κυριακής.

Η «τρέλα» με τις αποβολές-εξπρές κορυφώθηκε στο «Allianz Riviera», όπου καταγράφηκε πιθανότατα η ταχύτερη κόκκινη κάρτα στην ιστορία. Ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, ανέτρεψε τον επιθετικό της Ανζέ πριν εκείνος βρεθεί κατά μέτωπο με τον κίπερ των γηπεδούχων κι όλα αυτά πριν καν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα αγώνα.

Συγκεκριμένα, το ρολόι έδειξε 00:09 όταν ο ρέφερι Ντεσεπί έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη, σε μια απόφαση που μπορεί να χαρακτηριστεί αυστηρή, αλλά είναι πέρα για πέρα ιστορική.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X