ΑΕΚ: Φιλικό παλαιμάχων με Ιωνικό την Δευτέρα και ραντεβού αστέρων με ιστορία στα Λιόσια!

ΑΕΚ: Φιλικό παλαιμάχων με Ιωνικό την Δευτέρα και ραντεβού αστέρων με ιστορία στα Λιόσια!
Photo Credits: INTIME

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του Ιωνικού

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχουν κλείσει «ραντεβού» πρώην αθλητές της ΑΕΚ και του Ιωνικού Νικαίας, που έγραψαν τη δική τους Ιστορία!

Ο αγώνας Παλαιμάχων ΑΕΚ και Ιωνικού Νικαίας, αύριο (Δευτέρα, 19/09, 18:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, διεξάγεται στο πλαίσιο των δράσεων «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», που διοργανώνει η ΑΕΚ BC, με τη συνεργασία των Φίλων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ και του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Θα φορέσουν ξανά αθλητική περιβολή αθλητή και θ’ αγωνιστούν με την ομάδα της ΑΕΚ οι Αγιασωτέλης Γιώργος, Αριδάς Παναγιώτης, Κατσικάρης Φώτης, Λανές Βασίλης, Μπουρούσης Γιάννης, Ντικούδης Δήμος, Πανταζής Τριαντάφυλλος, Παντελιάδης Σπύρος, Χατζής Νίκος.

Θα αγωνιστούν και οι Ανδριόπουλος Νίκος, Κουτσόπουλος Μανώλης, Λιαράκος Χρήστος και Τζίντζας Ηλίας.

Θα παρευρεθούν επίσης εκτός του Προέδρου του ΣΠΑΚ-Α, Νίκου Μπαμπανικολού, και οι πρώην αστέρες της «Βασίλισσας», Στέλιος Βασιλειάδης, Μηνάς Γκέκος, Βασίλης Γκούμας, Άρης Κομνηνάκης, Απόστολος Κόντος, Νίκος Νεσιάδης, Παύλος Σταμέλος, Λάκης Τσάβας, Νίκος Τσοσκούνογλου.

Οι Τσάβας – Νεσιάδης θα είναι οι προπονητές της ομάδας της ΑΕΚ.

Την ομάδα του Ιωνικού απαρτίζουν οι Χατζησμάλης, Αντωνίουτ, Καλαφατάκης, Στρατής, Πετούγιας, Γκόρτσης, Μπουγιούκος, Παρασκευόπουλος, Δρακόπουλος, Λαουτάρη, Φιλίππου, Νομικός, Δαλιάνης, Τσεσμελής, Μπουρβάνης.

Προπονητές οι Κρίθαρης, Μπολάτογλου. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Πρόσβαση από την Πύλη επί της Οδού Αρτάκης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X