Προφυλακίστηκε ο αδερφός του Πογκμπά για την υπόθεση εκβιασμού!

Προφυλακίστηκε ο αδερφός του Πογκμπά για την υπόθεση εκβιασμού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δικαστική οδό παίρνει η υπόθεση εκβιασμού του Πολ Πογκμπά από τον αδερφό του, Ματίας και παιδικούς φίλους του Γάλλου σταρ, με τον εισαγγελέα να κρίνει προφυλακιστέο τον αδερφό του 29χρονου μέσου.

Ο Ματίας Πογκμπά βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, όπου παραδέχθηκε τον εκβιασμό στον αδερφό του και πλέον θα παραμείνει στο κρατητήριο αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για για απόπειρα εκβιασμού και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με στόχο την προπαρασκευή εγκλήματος.

Την ίδια τύχη είχαν ακόμη τέσσερις συνεργεί του αδερφού του Πολ Πογκμπά, που κρίθηκαν επίσης προφυλακιστέοι και πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχιση της υπόθεση που έχει συνταράξει την Γαλλία, αλλά και τους «τρικολόρ» λίγους μήνες πριν το Mundial του Κατάρ. Ο δικηγόρος του Ματίας Πογκμπά, πάντως υποστήριξε στα γαλλικά Μέσα, πως ο πελάτης του είναι αθώος για όλες τις κατηγορίες και πως θα ασκήσει έφεση για την προφυλάκισή του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X