Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ: Με την μπορντό φανέλα κόντρα στον Παναιτωλικό!
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Αγρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και πέρασε περίπατο από το Αγρίνιο.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Παναιτωλικό

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δεν χρειάστηκε επί της ουσίας να επέμβει σχεδόν σε καμία φάση. Κυρίως αυτό που έκανε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ήταν να διαχειρίζεται πάσες που έπαιρνε από τους αμυντικούς του. Με εξαίρεση μια φορά, το έκανε σωστά.

Λάζαρος Ρότα : Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού που αγωνίστηκε είχε σωστές επιλογές και έβγαινε καλά μπροστά για να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Όμως είχε ορισμένες επιπόλαιες ενέργειες, κυρίως ως προς τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ενώ κάποια στιγμή έδειχνε να χάνει την ψυχραιμία του.

Ντομαγκόι Βίντα: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και καθάρισε τους πάντες και τα πάντα. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο και στο περίπου ένα τέταρτο που η ΑΕΚ δέχθηκε πίεση από τον Παναιτωλικό, έκανε κάποια λάθη. Κυρίως υπήρξαν δυο φάσεις που έχασε τον αντίπαλο του.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έπαιξε για ένα ημίχρονο. Στο διάστημα που έπαιξε είχε θετική παρουσία χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες, ενώ με την μπάλα στα πόδια του, την έκανε πολύ καλά την δουλειά που έπρεπε.

Εσχάν Χατζισαφί: Δεν έκανε καλό ματς ο Ιρανός ακραίος και επί της ουσίας ήταν ο μοναδικός αδύναμος κρίκος της ομάδας. Έκανε πολλά λάθη στην διαχείριση των φάσεων στο επιθετικό κομμάτι του ρόλου του. Ενώ όσο έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε και προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Έπαιξε μόνος του ως «εξάρι» και έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έπαιρνε πρώτη μπάλα και την διαχειριζόταν άψογα. Έκλεινε τους χώρους. Έκοβε μπάλες. Συμμετείχε στο κτίσιμο των επιθέσεων της ομάδας. Και ήταν σχεδόν παντού όπου τον χρειαζόταν η ομάδα.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπορεί να μην αποτυπώθηκε στο στατιστικό, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Μεξικανός χαφ έκανε τρομερή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Κάθε φορά που είτε ο ίδιος, είτε η ΑΕΚ έχαναν την μπάλα, έτρεχε πρώτος να καλύψει χώρους και ξανακλέψει. Ενώ έπαιξε ακόμα και ως δεξί μπακ για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν και πολύ συνεπής.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Καλό ματς και από τον Σέρβο χαφ. Ξεκίνησε σ’ έναν ρόλο πίσω από τους δυο επιθετικούς, αλλά κυρίως έκανε κινήσεις από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Στην συνέχεια πήγε δεξιά και μετά πάλι αριστερά. Έτρεξε πολύ, έβγαλε πολλή δουλειά και από τα πόδια του περνούσαν τις περισσότερες φορές τα καλά και σωστά κτισίματα των επιθέσεων της ΑΕΚ.

Νίκλας Ελίασον: Ήταν το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα. Είχε ρόλο που δεν ήταν από τους συνηθισμένους του, παρόλα αυτά ανταποκρίθηκε. Κινήθηκε ακόμα και χαμηλά στα χαφ για να παίρνει μπάλες, ενώ έπαιξε και από δεξιά και από αριστερά. Είχε συμμετοχή στο καλό πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Καταρχάς πέτυχε μια γκολάρα με την οποία άνοιξε το σκορ. Κατά δεύτερον, ήταν μια συνεχή απειλή για την άμυνα του Παναιτωλικού. Με τις κινήσεις που έκανε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, άνοιγε συνεχώς χώρους για τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο.

Σέρχιο Αραούχο: Μπορεί να αστόχησε σε φάσεις που συνήθως δεν αστοχεί. Παρόλα αυτά ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι. Μέσα σ’ όλα τα κομμάτια της ανάπτυξης του παιχνιδιού, γινόταν πολλές φορές το σκαλοπάτι για να βγει σωστά η ομάδα. Ήταν ωστόσο άστοχος στις δικές του τελικές προσπάθειες.

Αρολντ Μουκουντί: Μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Και έκανε εξαιρετικό ματς. Όχι μόνο διότι η δική του κεφαλιά κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Αλλά κυρίως διότι ήταν ανίκητος στην άμυνα, διότι έκανε ένα καθοριστικό τάκλιν όταν παίκτης του Παναιτωλικού ήταν έτοιμος για να εκτελέσει και διότι είχε με εντυπωσιακή άνεση στο παιχνίδι του.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο γήπεδο για να δώσει φρέσκα πόδια και κατοχή της μπάλας στην ΑΕΚ. Το έκανε το δεύτερο, ενώ έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, με μια κεφαλιά εξ επαφής.

Νορντίν Άμραμπατ: Έκανε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Πήρε μπάλες στα πόδια του, έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στην χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου και γενικώς είχε και πάλι συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Καλό ματς από τον Ιρανό. Πολύ καλύτερο απ’ αυτό που έκανε ο συμπατριώτης του. Απολύτως συνεπής ανασταλτικά και με πολύ καλές προσπάθειες στο επιθετικό κομμάτι της πλευράς του.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μετά από έναν χρόνο ο διεθνής χαφ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Και επέστρεψε χωρίς να φοβάται καθόλου να μπει σε μονομαχίες και να βάλει το πόδι του στην φωτιά. Επίσης δημιούργησε δυο καλές φάσεις για την ΑΕΚ. Η φουλ επιστροφή του είναι κοντά.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X