Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα... έβαζε μόνος του, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα... έβαζε μόνος του, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0
Photo Credits: INTIME

Περίπατος με γκολ... δώρα για τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα έβαζε μόνος του, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 στο τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του στις πρώτες 5 αγωνιστικές της Super League.

O τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αθανασίου, έκανε πραγματικά δώρο και τα δυο γκολ στον Αϊτόρ, σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ.

Στο πρώτο γκολ κινήθηκε πολύ αργά και ουσιαστικά «έπνιξε» την εκτέλεση ενώ στο δεύτερο γκολ του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια.




Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να περιορίσει τις απειλές μπροστά από την περιοχή του επιλέγοντας πεντάδα στα μετόπισθεν και άμυνα χώρου πίσω από τη μπάλα, γεγονός που έδωσε στον Παναθηναϊκό την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού.

Οι πράσινοι βρέθηκαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10 μετά από σέντρα-σουτ του Γκάνεα που τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών του Σούλη, ο οποίος στο 15’ μπλόκαρε το πλασέ του Σπόραρ μετά τη συνεργασία του με τον Αϊτόρ.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού συνεργάστηκαν και στο 20’ αλλά το σουτ του Αϊτόρ πέρασε άουτ, ενώ στο 22’ ο Σούλης συγκρούστηκε σφόδρα με τον Σπόραρ τον οποίο ανέτρεψε έξω από την περιοχή και στην εξέλιξη της φάσης ο Αϊτόρ σκόραρε.

Ο διαιτητής έδωσε φάουλ και έκανε νόημα να μπουν τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να βγαίνει με φορείο και να γίνεται άμεσα αλλαγή (27’). Κάτι ανάλογο συνέβη στο 37’ και με τον Σπόραρ καθώς αισθανόταν ζαλάδες.

Ωσπου στο 45’ ο Αϊτόρ με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ κι αφού η μπάλα πέρασε ανάμεσα από το τείχος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό μέσα σε αποθέωση (1-0).

Οι Ηπειρώρες βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 45+6’ μετά από σέντρα του Τζίμα, την οποία απομάκρυνε με κεφαλιά ο Σάρλια προ του επερχόμενου Εραμούσπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιοβάνοβιτς έριξε κατευθείαν στη «μάχη» τον Μπερνάρ κι αυτός κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή στις πρώτες του επαφές με τη μπάλα. Ο Αϊτόρ ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 2-0, μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Αθανασίου (54’).

Ο Βραζιλιάνος μέσος, παρότι ακόμα ανέτοιμος, είχε ορισμένες «φαρμακερές» κάθετες πάσες στο επιθετικό τρίτο, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Αϊτόρ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει χατ τρικ στο 70’ μετά από έξοχη προσωπική ενέργεια κατά μέτωπο, όπου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε στα δίχτυα (3-0).

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν λίγο νωρίτερα, στο 68’, με το μακρινό σουτ του Μορέιρα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος με συνέπεια ο Γιοβάνοβιτς να δώσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει Τούμπας σε Χουάνκαρ, Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Πούγγουρας, Γκάνεα (72’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης (46’ Μπερνάρ), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος (73’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος / 5-4-1): Σούλης (27’ Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Ροσέρο (74’ Λιάσος), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας (65’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (65’ Μορέιρα).

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X