Ελίασον: «Θέλουμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, νιώθω καταπληκτικά στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Ελίασον: «Θέλουμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, νιώθω καταπληκτικά στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για το τι οδήγησε την ΑΕΚ στο διπλό στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και αυτό το 0-2.

Ο Ελίασον μετά το 0-2 της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό είπε στη COSMOTE TV:

Για την εικόνα της ΑΕΚ και τη νίκη: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζαμε ότι με υπομονή και αυτοπεποίθηση θα βρίσκαμε γκολ. Γι’ αυτό και επιμείναμε στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 0-0. Σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Για τις πρώτες του εβδομάδες στην ΑΕΚ: «Ειμαι γύρω στις 2 εβδομάδες, όμως από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θέλουμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, να είμαστε aggressive και να έχουμε γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Και αυτό μου αρέσει».

Για την αγαπημένη του θέση: «Και στις δυο πλευρές μου αρέσει να παίζω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου αρέσει και δεξιά και αριστερά».

Για το κίνητρο που τον έκανε να πει το «ναι» στην ΑΕΚ και να έρθει: «Είναι καταπληκτικές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Ο κόσμος μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Θέλω να ζήσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί».


Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X