Αναστασίου: «Είχαμε ευκαιρίες κόντρα στην ΑΕΚ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε» (VIDEO)

Αναστασίου: «Είχαμε ευκαιρίες κόντρα στην ΑΕΚ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε και στην εικόνα του Παναιτωλικού αλλά και σε εκείνη της ΑΕΚ μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-0.

;Ο Αναστασίου μετά το 0-2 στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ επισήμανε στη COSMOTE TV: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Είχαμε ένα πλάνο εμείς. Θέλαμε να το ακολουθήσουμε.

Σε μία στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως εμείς εάν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όμως θα πρέπει να πατήσουμε περισσότερο στη… γη. Ειδικά μεσοεπιθετικά είχαμε θέματα. Έχουμε διακοπή τώρα και πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επιστροφή. Πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Έδωσαν το μάξιμουμ και συγχαρητήρια στον κόσμο».

 


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X