Bundesliga: Τελείωσε το αήττητο της Μπάγερν, ήττα 1-0 από την Άουγκσμπουργκ - Τα αποτελέσματα

Bundesliga: Τελείωσε το αήττητο της Μπάγερν, ήττα 1-0 από την Άουγκσμπουργκ - Τα αποτελέσματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ταπεινή Άουγκσμπουργκ έγινε η πρώτη ομάδα που σπάει το φετινό αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις της Μπάγερν Μονάχου που έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Bundesliga!
Πάει, χάλασε ο κόσμος. Η Μπάγερν Μονάχου μετρά τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και λογικά θα βρίσκεται εκτός ζώνης Champions League μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική!

Η ομάδα που κερδίζει άνετα Ίντερ και Μπαρτσελόνα στο Champions League, δεν μπορεί εδώ και ένα μήνα να κερδίσει κανέναν εντός συνόρων, μία πρωτοφανή συνθήκη για μία ομάδα που κυριαρχεί στην Bundesliga.

Η Άουγκσμπουργκ μέχρι την σέντρα ήταν η λιγότερο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο κοίταξε στα μάτια τους Βαυαρούς, τους έτρεξε και τους τιμώρησε.

Ένα γκολ του Μπερίσα μετά από κακή αντίδραση της άμυνας της Μπάγερν Μονάχου σε εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής, αρκούσε για να φέρει την πρώτη φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με τους Βαυαρούς να αδυνατούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων και το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μοιάζει ολοένα και μεγαλύτερο, όσο περνάει ο καιρός.

Νέος ένοικος της κορυφής είναι πλέον η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ξεπέρασαν το σοκ του σοβαρού τραυματιμού του Μάρκο Ρόις και χάρη σε ένα γκολ προς το τέλος του Μουκοκό πήραν το ντέρμπι του Ρουρ απέναντι στην Σάλκε και απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής ένα βαθμό πάνω από την Ουνιόν Βερολίνου που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga έχουν ως εξής:

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-0 (59’ Μπερίσα)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 1-1 (57’ Ντεμιρμπάι / 82’ Βέλκοβιτς)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σάλκε 1-0 (79’ Μουκοκό)

Στουτγκάρδη – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-3 (79’ Τιάγκο Τομάς / 6’ Ρόντε, 55’ Καμάντα, 88’ Γιάκιτς)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X