Βγήκαν στεγνοί απ’ όλα τα κύματα: Αν έχεις αυτά τα 4 χαρακτηριστικά τότε μάλλον δεν θα κολλήσεις κορωνοϊό ποτέ

Βγήκαν στεγνοί απ’ όλα τα κύματα: Αν έχεις αυτά τα 4 χαρακτηριστικά τότε μάλλον δεν θα κολλήσεις κορωνοϊό ποτέ

Αν έχεις αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά, τότε μάλλον δεν θα κολλήσεις κορωνοϊό ποτέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βγήκαν στεγνοί απ’ όλα τα κύματα. Αν έχεις αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά, τότε μάλλον δεν θα κολλήσεις κορωνοϊό ποτέ.

Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο κορωνοϊός χαρακτηρίστηκε ως πανδημία μολύνοντας πάρα πολλά εκατομμύρια κόσμου σε όλον τον πλανήτη, κάποιους από αυτούς ξανά και ξανά.

Παρόλα αυτά, ακόμη και μετά τις μεταλλάξεις και το χαλάρωμα των μέτρων, κάποιοι «τυχεροί» δεν κόλλησαν ποτέ, ούτε καν πέρασαν τον ιό ασυμπτωματικά χωρίς να ελεγχθούν, απλά ο ιός τους προσπέρασε.

Σύμφωνα με τη Δρ Lindsay Broadbent, επιστημονική συνεργάτιδα στη Σχολή Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κουίνς του Μπέλφαστ, είναι τέσσερις οι πιο πιθανοί λόγοι κάποιοι από τους ανθρώπους να ξέφυγαν μετά από 2 χρόνια από την πανδημία του κορωνοϊού.

1. Κάποιοι προστατεύτηκαν από τον εμβολιασμό τους. Τα εμβόλια κατά της COVID-19 δεν μειώνουν απλώς τον κίνδυνο σοβαρής νόσου αλλά και την πιθανότητα μετάδοσης του SARS-CoV-2.

2. Πήραν ακραία μέτρα προστασίας και απομόνωσης. Άτομα με μεγάλο κίνδυνο λοίμωξης αποφάσισαν να ζήσουν με αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας, να αποφεύγουν ΜΜΜ, εργασία με φυσική επαφή και να τηρούν όλα τα μέτρα συνεχόμενα για πάνω από δύο χρόνια αποφεύγοντας την επαφή με τον ιό.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X