ΑΕΚ: Ο ρόλος του Γκατσίνοβιτς και οι επιλογές του Αλμέιδα στα άκρα

ΑΕΚ: Ο ρόλος του Γκατσίνοβιτς και οι επιλογές του Αλμέιδα στα άκρα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται τον Γκατσίνοβιτς και τις επιλογές του στα άκρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χαμός που άφησε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κόπασε, οι μεταγραφές έκλεισαν με τον Φερνάντες να αποτελεί το «κερασάκι» στην τούρτα, αλλά απόψε η ΑΕΚ παίζει την ηρεμία της. Βλέπετε, πάντα για μια ομάδα που ακόμα ψάχνεται και φτιάχνεται εξ αρχής, είναι αναγκαίο να υπάρξουν νίκες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα δώσουν πίστη στην προσπάθεια. Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, δεν μπορεί να συζητά τίποτε λιγότερο από τη νίκη στο Αγρίνιο και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι.

Το θέμα είναι πως θα συμβεί αυτό. Ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Τσούμπερ, ενώ στις σημαντικές απουσίες προστέθηκε εσχάτως και ο Γιόνσον. Παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αμφότεροι βασικοί και η απουσία τους, ενδεχομένως να είναι μια από τις αιτίες που ώθησαν τον Αργεντινό τεχνικό σε αλλαγή των πλάνων του και του τρόπου που παρατάσσει την ΑΕΚ. Ωστόσο, το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ φέτος, ειδικά μεσοεπιθετικά, φαίνεται γεμάτο από επιλογές.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Αλμέιδα έδειξε την πρόθεση να διατηρήσει σχηματισμούς με τετράδα και το πιθανότερο είναι αυτό θα σημάνει την επαναφορά του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον άξονα. Επειτα από παιχνίδια όπου ο Σέρβος «χαραμίστηκε» στα άκρα, δεξιά, αλλά και αριστερά στη Λεωφόρο, για να κλείσει τρύπες, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να ενώνει τις γραμμές, να μοιράζει παιχνίδι, να δίνει ισορροπία.

Διαβάστε περισσότερα για το ρόλο του Γκατσίνοβιτς

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X