Ηττα (3-2) για την ΑΕΚ Κ19 κόντρα στον Παναιτωλικό

Ηττα (3-2) για την ΑΕΚ Κ19 κόντρα στον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 3-2 τον Παναιτωλικό στο Αθλητικό Κέντρο Emileon στο Αγρίνιο, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23.

Ο Παναιτωλικός αιφνιδίασε την ΑΕΚ και πέτυχε δύο γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (7′ Αναστασόπουλος, 8′ Μαρατσιώτης) κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αποστόλης Χριστόπουλος στο 11′.

Η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός και έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Μαρατσιώτη στο 60′, σε μία από τις λίγες ευκαιρίες του στο δεύτερο μέρος. Ο Λεονάρντο Μούτσα μείωσε για την ΑΕΚ στο 66′, όμως η πίεση των παικτών του Γενναίου Καραχάλιου δεν απέφερε άλλο τέρμα και το 3-2 ήταν το τελικό σκορ.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Βαλκάνης, Κοσίδης, Γιαννούλης (56′ Παπανικολόπουλος) Τσιόκρης (56′ Γεωργόπουλος) Μούτσα, Πάπα, Κοντάκης (46′ Κοντορουχάς) Ανδρικόπουλος (67′ Χατζηνικολάου) Χριστόπουλος (67′ Νούλας).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X