Ολυμπιακός: «Μέλος μας από σήμερα ο άτυχος Κορεάτης»

Ολυμπιακός: «Μέλος μας από σήμερα ο άτυχος Κορεάτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για την χθεσινή (15/9) επίθεση στον Κορεάτη φίλαθλο.
Ο Νοτιοκορεάτης youtuber δέχτηκε σοκαριστική επίθεση έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού, όταν οπαδοί των «ερυθρόλευκων» τον χτύπησαν, αρπάζοντας παράλληλα το κινητό και την τσάντα του.

Λίγες ώρες μετά – και αφού μεσολάβησε… κατακραυγή στα social media – η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για το περιστατικό και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο άτυχος Κορεάτης είναι πλέον μέλος του συλλόγου και πως μαζί με αυτό απέκτησε και εισιτήριο διάρκειας.

Επιπρόσθετα, γίνεται λόγος για καταδίκη σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Αναλυτικά η θέση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον Σύλλογο σε διεθνή μέσα. Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε θελήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!»

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X