ΑΕΚ: Μέχρι σήμερα από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με την Ντράμεν
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος μπορεί να αποκτήσει μέχρι σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα με Ολυμπιακό από τα γραφεία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν πλέον στις τάξεις της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Δευτέρα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση η ομάδα του Αλέξη Αλβανού θα έχει και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια του αγώνα βρίσκονται από την Τετάρτη στη διάθεση του κόσμου που μπορεί να τα αποκτήσει από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής μέχρι και σήμερα. Όσα απομείνουν θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.  Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ ζητάει από τον κόσμο της να στηρίξει αλλά και να προστατεύσει την ομάδα από τυχόν προκλήσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/09, 19:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα της Handball Premier. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9) από την Τετάρτη 14/09 έως και την Παρασκευή 16/09 από τις 10:00 έως τις 18:00, καθώς και την Δευτέρα 19/09 από τις 10:00 έως τις 17:00. Σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10€. Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2022-23, ALL SPORTS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-23 και οι κάτοχοι απλού εισιτηρίου του αγώνα. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας, να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις και να στηρίξει την ομάδα μας μόνο με τη φωνή του. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ».

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X