Με Αραούχο και χωρίς Γιόνσον η ΑΕΚ στο Αγρίνιο!

Με Αραούχο και χωρίς Γιόνσον η ΑΕΚ στο Αγρίνιο!
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με προβλήματα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ!

Η Ένωση αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Super League με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει προβλήματα να διαχειριστεί καθώς ο Γενς Γιόνσον δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του μετά τη διάταση που υπέστη. Παράλληλα εκτός παραμένει και ο Στίβεν Τσούμπερ που έχει υποστεί θλάση, όπως και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Από την άλλη ο Σέρχιο Αραούχο έβγαλε για ακόμα μια φορά… τρελούς τους γιατρούς καθώς κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να φωνάξει «παρών» στον Ματίας Αλμέιδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X