Ιτούδης: «Ο αποκλεισμός της Εθνικής δεν έχει αποθαρρύνει τον Γιάννη»

Ιτούδης: «Ο αποκλεισμός της Εθνικής δεν έχει αποθαρρύνει τον Γιάννη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει επηρεάσει αρνητικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο αποκλεισμός της Εθνικής ομάδας από την Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ ανέφερε ο Γιάννης Ιτούδης σε δηλώσεις του στις οποίες επεσήμανε ότι το σύνολο αυτό των διεθνών που έδωσε το «παρών» στα γήπεδα της Ιταλία και της Γερμανίας έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

«Αναμφίβολα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι», ανέφερε ο Ιτούδης για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς και πρόσθεσε:
«Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που αφουγκραστήκαμε, αισθανθήκαμε και διαπιστώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας στο Eurobasket. κάναμε ένα σπριντ για να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα».

Σχετικά με το μέλλον της ομάδας ανέφερε ότι αυτή η Εθνική έχει μέλλον και πρόσθεσε: «Όλοι οι αθλητές θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Εθνικής», είπε και αποκάλυψε ότι στο ταξίδι της επιστροφής μίλησε με κάθε παίκτη ξεχωριστά κάνοντας ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον οποίο είπε ότι σε καμία περίπτωση ο αποκλεισμός της ομάδας δεν έχει αποθαρρύνει .

Τέλος ανέφερε ότι η συμφωνία του με την ομοσπονδία είναι τριετής λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων και ανέφερε ότι τα επόμενα ραντεβού της Εθνικής είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X