Ο Ολυμπιακός που όλοι... αγάπησαν - 11 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη και συνεχίζει!

Ο Ολυμπιακός που όλοι... αγάπησαν - 11 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη και συνεχίζει!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει... ακάθεκτος το σερί των 11 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός που όλοι…αγάπησαν. Έφθασε αισίως τα 11 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη και συνεχίζει… ακάθεκτος!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Φράιμπουργκ με σκορ 3-0 και μ’ αυτά και μ’ αυτά έφθασε στα 11 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη εκτός συνόρων.

Το χειρότερο σερί δίχως νίκη στην Ευρώπη, εξακολουθεί να τρέχει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ με σκορ 3-0 και παραμένουν δίχως ευρωπαϊκή νίκη για την σεζόν 2022-23, όπου έχουν δώσει ήδη 8 παιχνίδια.

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς τις δύο περσινές ήττες από την Αταλάντα στα νοκ-άουτ του Europa League, αλλά και τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των περσινών ομίλων, τότε προκύπτει πως οι Πειραιώτες παραμένουν δίχως ευρωπαϊκή νίκη εδώ και 11 παιχνίδια (5 ισοπαλίες, 6 ήττες, τέρματα 8-20) και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει, σε ένα αρνητικό σερί χωρίς προηγούμενο για τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X