Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Τρουιγέ και Τσοκάι

Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Τρουιγέ και Τσοκάι
Photo Credits: INTIME

Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Αλέξις Τρουιγέ και Ένις Τσοκάι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρούνται οι Αλέξις Τρουιγέ και Ένις Τσοκάι.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με Νις και Λοκομοτίβα και οι δύο να υπογράφουν τα νέα τους συμβόλαια με το τριφύλλι, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν την μεταγραφική τους ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι με την απόκτηση των Αλέξις Τρουιγέ και Ένις Τσοκάι.

Το τριφύλλι τα βρήκε σε όλα τόσο με την Νις για τον 21χρονο Γάλλο όσο και με την Λοκομοτίβα για τον 23χρονο Αλβανό. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα τόσο ο 21χρονος Γάλλος όσο και ο 23χρονος διεθνής Αλβανός ήταν πολύ κοντά

Ο Τσοκάι έρχεται για να αποτελέσει μια παραπάνω λύση κυρίως στο «6» ενώ ο Τρουιγέ μπορεί να αγωνιστεί και μπροστά. Το σημαντικό είναι και οι δύο έχουν πραγματοποιήσει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα τους και μάλιστα ο Τσοκάι έχει καταγράψει και ήδη κάποιες συμμετοχές. Και οι δύο έρχονται να ενισχύσουν την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Τρουιγέ ανήκει στη Νις και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ, και συνετέλεσε τα μέγιστα ;ώστε να επανέλθει η γαλλική ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Για την ακρίβεια κατέγραψε 28 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και μοιράζοντας 6 ασίστ. Από την άλλη ο Τσοκάι αποτελεί βασικό στέλεχος της Λοκομοτίβα και μάλιστα στο περσινό φιλικό που είχε παίξει με το τριφύλλι η κροατική ομάδα είχε αγωνιστεί για 61 λεπτά.

Τις επόμενες μέρες και οι δύο αναμένεται να φτάσουν στην χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους. Το μόνο που μένει όπως είναι σαφές είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X