Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση ο Μπεν Φόστερ

Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση ο Μπεν Φόστερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής για τον Μπεν Φόστερ. Ο πολύπειρος Άγγλος τερματοφύλακας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών, όπως μετέδωσε νωρίτερα το «Sky Sports».

Ο Φόστερ αφήνει πίσω του μια καριέρα 21 ετών η οποία ξεκίνησε από την ερασιτεχνική Ουόργουικ. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Στόουκ Σίτι η οποία τον έδωσε δανεικό αρχικά στη Μπρίστολ Σίτι, στη συνέχεια στην Τίβερτον, στην Σάφορντ, στην Κιντερμίνστερ και τη Ρέξαμ, ενώ μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους «Potters» αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Γουότφορντ, στην οποία επέστρεψε το 2018 μετά από το πέρασμα του από τη Γουέστ Μπρομ και τη Μπέρμιγχαμ. Τέλος, είναι 8 φορές διεθνής με τα «τρία λιοντάρια» πραγματοποιώντας ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2007. Μάλιστα και ο ίδιος ο Φόστερ μέσω ανάρτησης του στο twitter επιβεβαίωσε το “αντίο” του στα γήπεδα, έχοντας μεταξύ άλλων κατακτήσει και δύο φορές την Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X