Σέρχιο Ράμος: Επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας και βλέπει το Μουντιάλ του Κατάρ!

Σέρχιο Ράμος: Επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας και βλέπει το Μουντιάλ του Κατάρ!
Photo Credits: INTIME

Έκπληξη με τον Σέρχιο Ράμος. Επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας και βλέπει Mundial του Κατάρ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας και βλέπει Mundial ο Σέρχιο Ράμος.

Μετά από μια δύσκολη πρώτη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πέρυσι πέρασε περισσότερο χρόνο στο… ιατρείο παρά στο γήπεδο, έκανε μια νέα αρχή.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, βρήκε θέση στην αρχική ενδεκάδα των πρωταθλητών Γαλλίας. Αποτελεί, πλέον, βασική επιλογή του Κριστόφ Γκαλτιέ για την αμυντική λειτουργία της γαλλικής ομάδας.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκαλύπτει, ότι ο Ράμος βρίσκεται στην προεπιλογή του Λουϊς Ενρίκε για τις αναμετρήσεις της εθνικής Ισπανίας με την Ελβετία και την Πορτογαλία, που θα γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τον Ισπανό άσο. Άλλωστε, ο Ράμος θέλει να ταξιδέψει με την «Roja» στο Mundial του 2022, που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο, στα γήπεδα του Κατάρ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X