«Συμφωνία ΑΕΚ-Ρόουζ για μονοετές συμβόλαιο»

«Συμφωνία ΑΕΚ-Ρόουζ για μονοετές συμβόλαιο»

Επιμένουν στο εξωτερικό για ΑΕΚ και Ντάνι Ρόουζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα για Ντάνι Ρόουζ, ωστόσο στο εξωτερικό υπάρχει η σχετική φημολογία.

Ο έμπειρος μπακ με την εξαιρετική καριέρα στην Τότεναμ, έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ και όπως αναφέρεται τις τελευταίες ώρες στο Twitter υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ. Μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την Ένωση για μονοετές συμβόλαιο!

Βέβαια να επισημάνουμε πως η Ένωση τοποθετήθηκε στο θέμα το βράδυ της Τετάρτης (14/9) επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για τον έμπειρο μπακ. «Όχι», ήταν ορθά και κοφτά η απάντηση της ΑΕΚ στην ερώτηση α υπάρχει θέμα με τον ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι ο Ντάνι Ρόουζ

Ο γεννημένος στον Ντόνκαστερ αμυντικός έχει πραγματοποιήσει σημαντική καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, έχοντας φορέσει τη φανέλα, μεταξύ άλλων, των Λιντς Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, και Νιούκαστλ.

Ο Ρόουζ μετράει 301 συμμετοχές στην καριέρα του, τις 214 φυσικά με την Τότεναμ, έχοντας σκοράρει συνολικά 10 γκολ και έχοντας μοιράσει 29 ασίστ.

Ο 32χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, όμως 27 φορές έχει καλύψει και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας, ενώ το 2016 είχε κληθεί και στην ανδρική ομάδα από τον Ρόι Χόντσον.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X