Τσέκαραν τα εισιτήριά τους για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ηλιούπολη και Αλμυρός Γαζίου

Τσέκαραν τα εισιτήριά τους για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ηλιούπολη και Αλμυρός Γαζίου
Photo Credits: INTIME

Τσέκαραν εισιτήρια για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος οι Ηλιούπολη και Αλμυρός Γαζίου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εισιτήρια τους για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τσέκαραν την Τετάρτη (14/9) οι Ηλιούπολη και Αλμυρός Γαζίου, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας των Ερμή Ζωνιανών (1-3) και Αετού Λουτρών (2-5 στην παράταση), αντίστοιχα.

Σ’ ό, τι αφορά το παιχνίδι του Ρεθύμνου, η αθηναϊκή ομάδα βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1′ με τον Κρέτσι. Στο 14′ ο Μπαμπουλάκης ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κι άλλο γκολ, στο 33′ με τον Βασιλείου, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 48′ να διαμορφώσει το τελικό 1-3. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Ηλιούπολη στο 21′ με τον Τριανταφυλλάκο και οι γηπεδούχοι στο 58′ με τον Μπαμπουλάκη.

Νωρίτερα, ο Αλμυρός Γαζίου πήρε δύο φορές προβάδισμα κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης, με τον Μιχαλάκη (7′) και Ντονίσιο (48′), όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν και στις δύο περιπτώσεις, με τους Φραγκουλάκη (9′) και Σεφουλάι (77′). Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν σε ευρεία επικράτηση χάρη στα τέρματα των Πιερτζιάκομι (93′), Κατσικοκέρη (95′ πέναλτι) και Χαϊντίνι (115′).

Στην επόμενη φάση, την ερχόμενη Τετάρτη (21/9), οι Ηλιούπολη και Αλμυρός Γαζίου θα υποδεχτούν τον Ερμή Μελιγούς και τον Απόλλων Ευπαλίου, αντίστοιχα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X