Το μέγιστο πρόβλημα της Εθνικής που φάνηκε από το πρώτο ματς

Το μέγιστο πρόβλημα της Εθνικής που φάνηκε από το πρώτο ματς

Το πρόβλημα της Εθνικής που φάνηκε από το πρώτο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέγιστο πρόβλημα της Εθνικής φάνηκε από το πρώτο ματς.

Μετά Χριστόν προφήτες μπορούμε να γίνουμε όλοι εύκολα. Ο καθείς με την εμπειρία που έχει σε κάτι, θέτει ερωτήματα, θεωρεί πως είναι λογικά, πως είναι προφανή και πως οι απαντήσεις τους είναι εξίσου πρόδηλες. Για την αποτυχία στο Ευρωμπάσκετ όλοι έχουν ένα ερώτημα.

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ;

Με συγχωρείτε για τα κεφαλαία, την ύβρη και το ύφος, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να διανοηθώ ότι οποιαδήποτε ομάδα που αποτελείται από 2-3 βεντέτες και 9 παίκτες που έχουν συνηθίσει να ρίχνουν το σώμα τους στη φωτιά, έφαγε 57 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, 28 στο πρώτο 5λεπτο, 60 στο δεύτερο ημίχρονο, 20 σε 6 λεπτά στην τρίτη περίοδο και συνολικά 29, αν δεν κάνω λάθος.

Να ομολογήσουμε κάτι που πρέπει να ομολογήσουμε; Μας παρέσυρε ο Γιάννης. Ναι, η Εθνική είχε το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας 8ετίας στο Ευρωμπάσκετ. Αλλά με εξαίρεση τον Γιάννη, τον Σλούκα, τον Παπανικολάου, άντε και τον Παπαπέτρου, ποιος άλλος έχει το know how να διαχειρίζεται τη διαφορά συλλόγου και Εθνικής, τις καταστάσεις που προκύπτουν από ματς σε ματς σε μια διοργάνωση 15 ημερών.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X