Άγνοια ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση-επίθεση της Super League στην ΑΕΚ με υπογραφή... Μαρινάκη

Άγνοια ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση-επίθεση της Super League στην ΑΕΚ με υπογραφή... Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Άγνοια από πλευράς ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση-επίθεση της Super League στην ΑΕΚ με υπογραφή... Μαρινάκη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρης άγνοια του ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση της Super League, κάνοντας σαφές πως δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία των μελών γι΄αυτήν την «πρωτοβουλία»

Όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, η Λίγκα επιτέθηκε στην ΕΠΟ καθώς δεν αντέδρασε στην ανακοίνωση της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως είναι «μονόδρομος πλέον η ανεξαρτησία της Super League».

Από πλευράς ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για την ανακοίνωση της Λίγκας, κάνοντας σαφές πως δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία προκειμένου τα μέλη να καταλήξουν σε μία θέση/ανακοίνωση και κατ΄επέκταση να κινηθούν ως σύνολο! Αντ΄αυτού πρόκειται επί της ουσίας για μία «πρωτοβουλία» της Λίγκας…

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στη Μ.Ασίας: «Έχουμε πλήρη άγνοια και είναι εκτός θεσμικών ορίων οποιαδήποτε ανακοίνωση της Super League κατά μέλους της, πόσω μάλλον όταν δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία…».

Πηγή: SDNA.GR

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X