Μπάγερν: Θλάση ο Λούκας Ερναντέζ

Μπάγερν: Θλάση ο Λούκας Ερναντέζ
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με θλάση του Λούκας Ερναντέζ στην Μπάγερν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Λούκας Ερναντέζ, στο χθεσινό παιχνίδι της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (που έληξε 2-0 υπέρ των Βαυαρών), τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μία διεκδίκηση με τον Φρανκ Κεσιέ. Οπως γνωστοποίησαν οι πρωταθλητές Γερμανίας, ο πρωταθλητής κόσμου του 2018 διαγνώστηκε με θλάση στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει «πολλές εβδομάδες» εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει -μεταξύ άλλων- τα ματς της εθνικής Γαλλίας με Αυστρία και Δανία, για το Nations League.

Στον αντίποδα, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των άλλων δύο -επίσης Γάλλων- παικτών της Μπάγερν, που αποχώρησαν με προβλήματα από το χθεσινό ματς του Μονάχου. Ο Μπενζαμέν Παβάρ αντικαταστάθηκε στο 21ο λεπτό, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, ενώ ο Νταγιό Ουπαμεκανό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, όμως οι εξετάσεις τους δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπουν στις προπονήσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X