Διπλή «πόρτα» στον Παναθηναϊκό από Οσόριο και Κρίστενσεν!

Διπλή «πόρτα» στον Παναθηναϊκό από Οσόριο και Κρίστενσεν!
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός πήγε να πάρει δύο παίκτες στο φινάλε της περιόδου αλλά έφαγε διπλή πόρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Τζόναθαν Οσόριο στον Παναθηναϊκό δεν προχωράει, με τον Καναδό ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να αγωνιστεί πρώτα στο Μουντιάλ και στη συνέχεια να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάνει focus σε άλλες περιπτώσεις το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι πράσινοι τις τελευταίες ημέρες ήταν σε επαφές για δύο περιπτώσεις. Ο πρώτος ήταν ο Δανός Γιάκομπ Κρίστενσεν και ο δεύτερος ο Τζόναθαν Οσόριο. Το τριφύλλι με την περίπτωση του πρώτου ασχολήθηκε πολύ έντονα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον θέλει πολύ.

Παρόλα αυτά και με βάση τα τελευταία δεδομένα η Νόρτζελαντ δεν θέλει να τον παραχωρήσει, μιας και είναι ένας παίκτης του βασικού ροτέισον και η ομάδα της Δανίας διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Δανία έχει κλείσει, οπότε δεν μπορεί και η Νόρτζελαντ να καλύψει το κενό του.

Το συμβόλαιο του Κρίστενσεν με τους Δανούς τελειώνει τον Ιούνιο και στο πράσινο στρατόπεδο είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να τον προσεγγίσουν ξανά, μιας και τώρα η Νόρτζελαντ ήταν ανένδοτη.

Διαβάστε τη συνέχεια

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X