Νέο πρόβλημα με Γιόνσον στην ΑΕΚ!

Νέο πρόβλημα με Γιόνσον στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Αποχώρησε με πρόβλημα από τη σημερινή προπόνηση ο Γενς Γιόνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Γενς Γιόνσον.

Ο Δανός μέσος, που ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για όσο αγωνίστηκε είχε έντονες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση.

Αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και αν θα μείνει έξω για καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι η αγωνία μεγαλώνει ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς ήδη υπάρχει και το πρόβλημα με τον Σέρχιο Αραούχο, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα μετά την κάκωση στην ποδοκνημική και είναι αμφίβολος, ενώ εκτός παραμένει και ο Στίβεν Τσούμπερ με θλάση.

Ο Αραούχο την Τετάρτη έκανε ξανά θεραπεία, ενώ ο Τσούμπερ συνέχισε ατομικό, με τον Αλμέιδα τη δεδομένη στιγμή να βλέπει συνολικά τρεις από τις βασικές του επιλογές να αντιμετωπίζουν προβλήματα ενόψει του αγώνα στο Αγρίνιο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X