Εριξαν χειροβομβίδα σε αγώνα ερασιτεχνών στην Κροατία!

Εριξαν χειροβομβίδα σε αγώνα ερασιτεχνών στην Κροατία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aπίστευτο, αλλά αληθινό! Σε αγώνα της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Κροατία, οπαδός έριξε (κάτι σαν) χειροβομβίδα με αντίστοιχο μηχανισμό εκτόξευσης!

Ένα βίντεο που κατέγραψε οπαδός στις εξέδρες δείχνει έναν νεαρό άνδρα να εκτοξεύει χειροβομβίδα ή μικρή ρουκέτα. Το αντικείμενο αφού «πετάξει» μερικές δεκάδες μέτρα πέφτει στο γρασίδι ανάμεσα στους παίκτες και εκρήγνυται.  Στη συνέχεια ο οπαδός πανηγυρίζει (!) με το τρομακτικό περιστατικό να έχει γίνει viral από το χούλιγκανς tv στο twitter!!!

Οι εξωπραγματικές σκηνές καταγράφηκαν στο Mukinje το γήπεδο της NK Plitvica από την Plitvički Jezera, λίγο πριν τον αγώνα με την ΝK Sokolac από το Brinje.

Οι τοπικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ο πρόεδρος της NK Plitvica, Milan Jakovljević, δήλωσε στη Jutarnje List ότι το όλο θέμα είναι μάλλον υπερβολικό, προσθέτοντας ότι «κάποιος άλλος θα τους κατηγορήσει ότι ξεκίνησαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Ο παρατηρητής του αγώνα έγραψε στην αναφορά του ότι πριν από τον αγώνα έπεσαν κροτίδες και «κανονιές»,  κάτι που επιβεβαίωσε ο γραμματέας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της κομητείας, Βλαντιμίρ Ρόμιτς. Όταν όμως είδε ο ίδιος το βίντεο, όπως λέει, έμεινε σοκαρισμένος.

– Αυτό που είδα σε εκείνο το βίντεο δεν ήταν ακριβώς κροτίδες, για μένα ήταν σαν τα συντρίμμια από τον πόλεμο. Δεν το έχω ζήσει ποτέ σε παιχνίδι.

Αν χτυπήσεις κάποιον στο κεφάλι με αυτό, δεν ξέρω τι θα γινόταν – είπε ο Romić και τόνισε:

«Ναι, έγινε το περιστατικό. Έχουμε ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του γηπεδούχου ως διοργανωτή του αγώνα, ζητάμε διευκρινίσεις από τους συνέδρους, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους και των δύο συλλόγων, οπότε ο δικαστής θα καθορίσει την ποινή – είπε ο Ρόμιτς στο «24sata.hr», ενώ ο πρόεδρος του Plitvice Milan Jakovljević προσπάθησε ανεπαρκώς να αρνηθεί το αναφερόμενο γεγονός.

Προς το παρόν, η ταυτότητα του οπαδού που χρησιμοποίησε το zolja, έναν εκτοξευτή ρουκετών που εκτοξεύει βλήματα 64 χιλιοστών και παραλίγο να σκοτώσει έναν από τους ποδοσφαιριστές, δεν είναι γνωστή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X