Πογιέτ: «Δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε, κάθε αγώνας είναι σημαντικός»

Πογιέτ: «Δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε, κάθε αγώνας είναι σημαντικός»
Photo Credits: INTIME

Σύνθημα νίκης από Πογιέτ για ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας στο φετινό Nations League.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε στις επιλογές που έκανε σχετικά με το ρόστερ, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει επανάπαυση, παρά την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλό μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογιέτ:

«Ανυπομονώ να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους ποδοσφαιριστές μου, ύστερα από μια μακρά περίοδο χωρίς διεθνείς αγώνες για τις Εθνικές Ομάδες. Σε αυτό το διάστημα, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν σταματήσαμε να παρακολουθούμε τους παίκτες μας και να προσπαθούμε να καταλήξουμε στις καλύτερες επιλογές για τους δύο τελευταίους αγώνες μας στο Nations League», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επερχόμενα παιχνίδια με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία.

«Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μας τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό την αγωνιστική μας βελτίωση, αλλά και για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο του Nations League όσο υψηλότερα γίνεται! Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμάς, επομένως θα αγωνιστούμε με πάθος και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X