Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε κέρδη 13 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2021-22

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε κέρδη 13 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2021-22
Photo Credits: INTIME

Κέρδη 13 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Ρεάλ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε κέρδη 13 εκατ. ευρώ για την σεζόν που μας πέρασε φτάνοντας τις τρεις σερί χρονιές που η «βασίλισσα» εμφανίζει κέρδη.

Η περίοδο της πανδημίας του Covid-19 φαίνεται πως δεν… αγγίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρουσίασε κέρδος για τρίτη σερί σεζόν. Αυτή τη φορά οι Μαδριλένοι βγήκαν συν 13 εκατ. ευρώ. Κι όλα αυτά τα έχουν πετύχει ενώ υπολογίζεται πως η πανδημία τους κόστισε από τον Μάρτιο του 2020 400 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τόσο το Champions League όσο και το πρωτάθλημα. Έφτασε να έχει συνολικά 425,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά, αύξηση 300 εκατ. σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Φυσικά τα νούμερα αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα για το πρότζεκτ αναμόρφωσης του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της καλής κατάστασης των οικονομικών της, εκτός από τις επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι, έπαιξε κι ένα deal που έκλεισε η ομάδα τον Μάιο που μας πέρασε. Η «βασίλισσα» συμφώνησε με την Sixth Street και την Legends για την διοργάνωση διαφόρων events στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την φετινή σεζόν αντί 360 εκατ. ευρώ.

Πλέον το χρέος της Ρεάλ Μαδρίτης, αν εξαιρέσεις πάντα τα έξοδα της ανακοίνωσης του γηπέδου, είναι στα -263 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση όσον αφορά την ρευστότητά του το κλαμπ. Τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα 46 εκατ. ευρώ που χρωστούσε την ίδια περίοδο την περσινή σεζόν η ομάδα.

Όσον αφορά το κομμάτι του γηπέδου, ο δανεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης στο κομμάτι αυτό αυξήθηκε κατακόρυφα φτάνοντας τα 800 εκατ. ευρώ από τα 375 εκατ. που ήταν τον προηγούμενο χρόνο.

Σχετικά με την μπασκετική ομάδα με την οποία υπάρχει κοινός προϋπολογισμός, τα έξοδά της ήταν λίγο κάτω από το 10% της ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X