Εθνική: Φουλ... της ΑΕΚ οι κλήσεις Πογιέτ - Τρεις νυν παίκτες της και 4 πρώην

Εθνική: Φουλ... της ΑΕΚ οι κλήσεις Πογιέτ - Τρεις νυν παίκτες της και 4 πρώην
Photo Credits: INTIME

Τρεις νυν και πέντε πρώην παίκτες της ΑΕΚ στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική για τα ματς των Nations League με την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φουλ… της ΑΕΚ οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική για τα ματς των Nations League με την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Με τρεις νυν και πέντε πρώην παίκτες της ΑΕΚ οι κλήσεις στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια του Nations League με την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Πογιέτ κάλεσε τους Ρότα, Μάνταλο και Τζαβέλλα, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή επίσης τους πρώην «κιτρινόμαυρους» Μπάρκα, Γούτα, Μπακασέτα, Φούντα και Γιακουμάκη.

Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X