ΑΕΚ: Επιχείρηση ανασύνταξης από Αλμέιδα και Αραούχο - «Δεν θα μείνουμε στο χθες, έχουμε δρόμο μπροστά μας!»

ΑΕΚ: Επιχείρηση ανασύνταξης από Αλμέιδα και Αραούχο - «Δεν θα μείνουμε στο χθες, έχουμε δρόμο μπροστά μας!»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο έχουν πάρει... πάνω τους την επιχείρηση αντεπίθεσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άπαντες στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στην επιχείρηση ανασύνταξης μετά τη «σφαγή» της Λεωφόρου, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήδη από τη χθεσινή προπόνηση προσπάθησε να στρέψει το μυαλό των παικτών στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, σε μια επιχείρηση αντεπίθεσης στην οποία είχε σύμμαχο και τον Σέρχιο Αραούχο.

«Δεν θα μείνουμε σε ότι έγινε στο τελευταίο ματς. Δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο και δεν πρέπει. Θα πάμε άμεσα στο επόμενο, παρακάτω, στον αγώνα που έρχεται προκειμένου να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και να το κερδίσουμε. Ότι και να νιώθουμε, όσα και να μας πειράζουν, όπως και να αισθανόμαστε, θα τα αφήσουμε πίσω μας και θα προχωρήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ίδια η ζωή. Δεν μπορεί να μένουμε στο… χθες! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα αλλάξει όλο αυτό από εμάς και τα δικά μας αποτελέσματα. Θα ‘χουμε τη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουμε ξανά», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων (που αφορούσαν και αγωνιστικά ζητήματα, θετικά και κύρια αρνητικά) ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές του.

Στο ίδιο τέμπο και στην ίδια λογική ήταν οι κουβέντες μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον Σέρχιο Αραούχο να κάνει ακόμη και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με συμπαίκτες του για την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «Τσίνο» εξηγούσε ότι πρέπει να κοιτάξουν να κερδίσουν το επόμενο ματς, να δουλέψουν και να φτάσουν μαζί με τους νέους που αποκτήθηκαν εκεί που θέλει ο προπονητής και στην επιστροφή μετά τη διακοπή να είναι στο καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. «Δεν αλλάζει αυτό που έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε το ματς που έρχεται και να το κερδίσουμε οπωσδήποτε», το μήνυμα του αρχηγού της ΑΕΚ στους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X