Επικός Μίλερ: «Ο Μανέ μου λέει εδώ και δέκα μέρες να μην δώσω τη μπάλα στον Λεβαντόφσκι»

Επικός Μίλερ: «Ο Μανέ μου λέει εδώ και δέκα μέρες να μην δώσω τη μπάλα στον Λεβαντόφσκι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του φετινού Champions League θα διεξαχθεί στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, με τον Τόμας Μίλερ να ρίχνει επική ατάκα για την επιστροφή του Λεβαντόφσκι.

Η αναμέτρηση θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού ο Πολωνός επιθετικός θα επιστρέψει στο Μόναχο, λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, για να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία δοξάστηκε.

Ο Τόμας Μίλερ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ρωτήθηκε για την επιστροφή του Λεβαντόφκσι και πέταξε μυθική ατάκα…

«Ο Μανέ μου λέει τις τελευταίες 10 μέρες να προσέχω να μην περάσω κατά λάθος τη μπάλα στον Λεβαντόφσκι (σ.σ. γέλια). Πρέπει να παίξουμε τον αγώνα μας αύριο και να μην επικεντρωθούμε πολύ στον Λέβα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Μπάγερν.

Όσον αφορά την συνεργασία που είχε με τον Πολωνό επιθετικό επί σειρά ετών στην Μπάγερν, απάντησε: «Η σύνδεσή μας στο γήπεδο αναπτύχθηκε με τα χρόνια. Αλλά τώρα έχουμε πολλούς ευέλικτους παίκτες στην επίθεσή μας, δεν έχουμε τον Λέβα που ήταν σταθερός σκόρερ».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X