Euroleague: Τέλος εποχής για Μπερτομέου την Τετάρτη, αναλαμβάνει ο Μποντιρόγκα

Euroleague: Τέλος εποχής για Μπερτομέου την Τετάρτη, αναλαμβάνει ο Μποντιρόγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική ημερομηνία η 14η Σεπτεμβρίου για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να πέσει τυπικά και οριστικά η αυλαία για τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής της Ευρωλίγκας μετά 22 χρόνια.

Την ίδια μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη της νέας εποχής, με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να τον διαδέχεται. Ο 49χρονος θρύλος του σερβικού μπάσκετ, που διέπρεψε και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει ήδη κάνει επαφές με τις ομάδες/μετόχους της διοργάνωσης.

Η ισχύς του δεν θα είναι στα όρια της… ασυδοσίας που απολάμβανε ο Μπερτομέου, μέχρι να κινήσουν αρκετές ομάδες (ανάμεσα στις οποίες ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός) τις διαδικασίες για την καθαίρεσή του. Πλέον, εδώ και πάνω από έναν χρόνο, ο κύριος έλεγχος θα ανήκει στα κλαμπ, αλλά ο «Ντέκι» θα βοηθήσει ως προς την εικόνα, την επικοινωνία και πιθανώς τη συνεννόηση με την FIBA.

Τον Μποντιρόγκα θα πλαισιώνει ο τεχνοκράτης Μάρσαλ Γκλίκμαν, που είχε ούτως ή άλλως στο παρελθόν συνεργασία με την Ευρωλίγκα ως στέλεχος ή σύμβουλος. Υπενθυμίζεται πως ο Μπερτομέου είχε τη στήριξη από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, ωστόσο οι υποστηρικτές του ήταν πλέον η μειοψηφία και η απόφαση να απομακρυνθεί είναι οριστική και σύντομα θα είναι και τυπική.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X