Ολυμπιακός: Υπό πίεση ο Κορμπεράν ακόμα δεν ήρθε!

Ολυμπιακός: Υπό πίεση ο Κορμπεράν ακόμα δεν ήρθε!

«Θέμα» Κορμπεράν με το καλημέρα της σεζόν στον Ολυμπιακό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θέμα» Κορμπεράν με το καλημέρα της σεζόν στον Ολυμπιακό! Μπορεί να μετράει μόλις 1,5 μήνα στον “ερυθρόλευκο” πάγκο, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός νιώθει ήδη… πίεση και τα προσεχή ματς θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα και για τον ίδιο.

Ο 39χρονος προπονητής παρέλαβε έναν… άρρωστο Ολυμπιακό από τον Μαρτίνς, με στραπατσαρισμένο ηθικό μετά το 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι έκτοτε ελάχιστα βελτιώθηκαν οι Πειραιώτες. Εννιά παιχνίδια συμπλήρωσε στο τιμόνι των Πειραιωτών ο Κορμπεράν κι έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό στο “Καραϊσκάκη”, χωρίς μάλιστα να… ενθουσιάσει με την εικόνα της η ομάδα του.

Στην Ευρώπη ακόμη δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης οι πρωταθλητές φέτος, ενώ ξεκίνησαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και με μία κάκιστη εμφάνιση κόντρα στη Ναντ, που τιμωρήθηκε με γκολ στο 93′. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η γκέλα… ολκής την Κυριακή με τον Βόλο, δεύτερη απώλεια σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές, ξανά μάλιστα με ομάδα της επαρχίας και με το καλημέρα βρέθηκε στο -4 από την κορυφή.

Διαβάστε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X