Τσέλσι: «Άκυρο» του Καντέ σε προσφορά για νέο συμβόλαιο

Τσέλσι: Θετικός στον κορωνοϊό ο Καντέ -Χάνει το ματς με την Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι κατέθεσε προφορική προσφορά στον Ενγκολό Καντέ για την ανανέωση του συμβολαίου του κι εκείνος αρνήθηκε σύμφωνα με το «Athletic».

Οι «μπλε του Λονδίνου» γνώριζαν πως ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος θα έμπαινε φέτος στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2023), όμως οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν με τις κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς καθυστέρησαν πολύ τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η Τσέλσι ξεκίνησε, λοιπόν, συζητήσεις μέσα στον Αύγουστο με τον Καντέ και του κατέθεσε μία προφορική προσφορά για υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας 2+1 ετών, το οποίο όμως δεν άρεσε σαν επιλογή στον παίκτη, ο οποίος θέλει μεγαλύτερη διάρκεια.

Προφανώς μεγάλο ρόλο στην προσφορά της Τσέλσι έπαιξαν οι αυξανόμενοι τραυματισμοί του, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μας είχε συνηθίσει να έχει προβλήματα τραυματισμών τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό ήταν κάτι που είχε σημειώσει και ο Τούχελ πριν από την αποχώρησή του. Ήδη φέτος έχει χάσει πέντε από τα επτά ματς της σεζόν.

Από την άλλη ο Καντέ έχει το παράδειγμα του «νεοφερμένου» και συνομίλικού του, Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Βέβαια ο παίκτης αυτός ήρθε με μεταγραφή ενώ οι θέσεις των στόπερ σου δίνουν την δυνατότητα να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο για περισσότερα χρόνια. Ο Γάλλος μέσος μπορεί επίσης να πατήσει στο γεγονός πως όποτε αγωνίζεται από τότε που ήρθε στην Τσέλσι είναι πάντα στους διακριθέντες κι έτσι και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε φέτος.

Παρά την υπάρχουσα διαφωνία, ο Καντέ θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Πάντως σίγουρα, αν η υπόθεση τραβήξει μέχρι τον Γενάρη όπου ο Γάλλος θα έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει, τότε θα βρεθούν «μνηστήρες», με το «Athletic» να σημειώνει πως τρεις ομάδες από Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, χωρίς να τις κατονομάζει, θα τον πλησιάσουν.

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X