Πειρατές του Ονείρου: «Η ΑΕΚ... έπρεπε να χάσει με το έτσι θέλω γιατί έτσι είχε προαποφασιστεί από τα αιώνια κέντρα παρεξουσίας»

Σκληρή «σφαγή» της ΑΕΚ στην Λεωφόρο, 2 ανύπαρκτα πέναλτι και όργια Καμπάκοφ με τις κίτρινες!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση από τους Πειρατές του Ονείρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη σφαγή υπέστην η ΑΕΚ χθες από τον Παναθηναϊκό.

Η Συσπείρωση Οπαδών της Ένωσης, «Πειρατές του Ονείρου» τοποθετήθηκαν για όσα έγιναν γράφοντας μεταξύ άλλων «Η ΑΕΚ… έπρεπε να χάσει με το έτσι θέλω γιατί έτσι είχε προαποφασιστεί από τα αιώνια κέντρα παρεξουσίας».

Η ανακοίνωση από τους Πειρατές του Ονείρου:

Από το βράδυ της Κυριακής γινόμαστε δέκτες ενός απίστευτου κύματος αγανάκτησης και διαμαρτυρίας από χιλιάδες ΑΕΚτζήδες που επικοινωνούν μαζί μας.

Αιτία το ΣΦΑΓΕΙΟ στο οποίο υποβλήθηκε η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως από την ελεεινή Διαιτησία των Καμπάκοφ και σία, στο ντέρμπι με τον ένα εκ των δύο προαιώνιων αντιπάλων.

Το αίμα της ΑΕΚ ακόμα κυλάει. Η Ομάδα της Προσφυγιάς “έπρεπε” να χάσει με το έτσι θέλω, επειδή προφανώς έτσι είχε προαποφασιστεί από τα, επίσης αιώνια, κέντρα και παράκεντρα της παραεξουσίας που διαφεντεύει το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τρέμουν την ΑΕΚ. Τρέμουν την επιστροφή της Ομάδας της Προσφυγιάς στην ιστορική της κοιτίδα, στο Κάστρο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά σχεδόν δύο δεκαετίες ξεριζωμού. Ξέρουν πολύ καλά ότι εκεί “τα αστειακια τελειώνουν” και ο Δικέφαλος Αετός όχι μόνο θα πετάξει προς την κυριαρχία, αλλά “θα ξοφλήσει και πολλούς λογαριασμούς” απέναντι σε πολλούς και διάφορους και ο νοών νοείτω!

Γι’ αυτό το λόγο επιδιώκουν να σακατέψουν την ΑΕΚ, πιο πριν, ΠΡΟΤΟΥ μπει στο Νέο της Γηπεδο, να την εξοντώσουν στη διαδρομή ώστε να βρεθεί τόσο η Ομάδα όσο και ο μαχητικός διοικητικός της ηγέτης με την πλάτη στον τοίχο, αποτελώντας όπως φαντάζονται, εύκολη λεία για τα νύχια τους.

Οι δύο κατ’ εξοχήν μακελάρηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κόκκινος που έχει εδώ και κάμποσα χρόνια το γενικό πρόσταγμα αλλά και ο πράσινος συνεταίρος του-δεκανίκι του, που ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ μαχαιρώνουν την ΑΕΚ, γελάστηκαν αν νόμισαν πως η ΑΕΚ θα θυματοποιηθεί!

Οι εποχές που είχαν απέναντί τους το θλιβερό this is aek εχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η ΑΕΚ, πλέον, δεν προσκυνάει αλλά πολεμάει!.

Μάχεται την τυραννία των κάθε λογής απατ-αιώνιων, κόντρα στο άδικο, για το δίκιο το δικό μας και ολοκλήρου του ελληνικού ποδοσφαίρου που το έχουν ενταφιάσει οι δυνάστες.

Καλούμε την ΑΕΚ να συγκροτήσει εδώ και τώρα Μέτωπο Αντίστασης και Αντεπίθεσης.

Να συσπειρώσει γύρω της όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου και να οικοδομήσει συμμαχίες με όλους όσους αδικούνται, με όλους με όλους όσους έχουν λόγους να είναι απέναντι από το ένοχο κατεστημένο και να τεθεί η ίδια επικεφαλής της Μεγάλης Σύγκρουσης με τη Σαπίλα του Συστήματος!

Για μια επόμενη ελπιδοφόρα ημέρα για τον βασιλιά των σπορ!

Εμπρός ΑΕΚ

Πόλεμο στον πόλεμο του κατεστημένου.

V E N C E R E M O S.

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X