ΠΑΟ - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΠΑΟ - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έπεσε “θύμα” του τραγικού διαιτητή Καμπάκοφ και έχασε με 2-1 στην Λεωφόρο από τον ΠΑΟ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Έκανε τρομερή απόκρουση στο ξεκίνημα του ματς, στο τετ α τετ με τον Σπόραρ. Αντίθετα έκανε λάθος πάσα σε σημείο που βγήκε ευκαιρία την οποία πρόλαβε ο Τζαβέλλας. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, κράτησε μόνος του όρθια την ΑΕΚ. Έχει κάνει δυο τρομερές αποκρούσεις, μια σε σουτ έξω από την περιοχή και μια σε τετ α τετ

Γιώργος Τζαβέλας: Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς. Έκανε μεγάλο λάθος στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟ με τον Σπόραρ και γενικώς έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο και να μην έχει σιγουριά στις κινήσεις του. Σημαντική πάντως η παρέμβαση του μετά το λάθος του Στάνκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ένα σχετικά πιο ισορροπημένο παιχνίδι.

Εσχάν Χατζισαφί: Τα πήγαινε πολύ καλά με αντίπαλο τον Παλάσιος στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Είχε κερδισμένες τις περισσότερες μονομαχίες και έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα. Άρχισε να χάνει την συγκέντρωσή του και να κάνει λάθη, όταν του καταλογίστηκε εκείνο το πέναλτι και όχι το υπέρ του επιθετικό φάουλ. Και γι αυτό και ο Αλμέιδα τον απέσυρε νωρίς.

Ντομαγκόι Βίντα: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, μαζί με τον Στάνκοβιτς. Έβγαινε με δυναμισμό πάνω στις προσωπικές μονομαχίες. Ενώ προσπαθούσε να κρατήσει σωστά την θέση του και να καλύψει και τους χώρους αλλά και τους συμπαίκτες του. Τόσο δεξιά τον Ρότα, όσο και στον άξονα τον Τζαβέλλα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, καθάρισε με πολύ εμφατικό τρόπο, όλες τις φάσεις.

Λάζαρος Ρότα: Ξεκίνησε βγάζοντας σωστές άμυνες και κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες. Όταν όμως άρχισε να δοκιμάζει να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του, άφηνε κενό στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Και αυτό δημιούργησε γενικώς πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο σταθερός αμυντικά, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου επιθετικά.

Γενς Γιόνσον:Πολλή δουλειά έκανε και πάλι ο Δάνος μέσος και μάλιστα σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της μεσαίας γραμμής. Είτε ακόμα και στο δεξί άκρο ή και στο αριστερό άκρο, προκειμένου να καλύψει χώρους και να βγάλει άμυνες. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια, ήταν αυτός που ήταν πιο προσεκτικός απ’ όλους. Βγήκε νωρίς από το ματς για να παρθεί ρίσκο. Ίσως δεν έπρεπε να είχε φύγει τόσο νωρίς ένας παίκτης που είναι βαρόμετρο.

Νταμιαν Σιμάνσκι: Δεν πατούσε πολύ καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Και είχε προβλήματα τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και στα δημιουργικά. Έχανε την θέση του αλλά και έκανε επιπόλαιες μεταβιβάσεις με λάθη. Ήταν μαχητικός, αλλά όχι αποτελεσματικός. Βγήκε και αυτός νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ορμπελίν Πινέδα: Καταρχάς πέτυχε ένα τρομερό γκολ, με μια προσποίηση και ένα τσίμπημα της μπάλας εξ επαφής. Επίσης έβγαλε πολλή δουλειά στο πρεσάρισμα πάνω στον Πέρεθ. Δεν ήταν τόσο δημιουργικός και επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, όσο σε προηγούμενα παιχνίδια. Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε ως αμυντικός μέσος και δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Έκλεψε την μπάλα από τον Πέρεθ στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ και από εκεί ξεκίνησε η φάση. Γενικώς παρόλο που φαινόταν να μην του ταιριάζει ο ρόλος στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ήταν και πάλι από τους παίκτες που δούλευε πολύ μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούσε να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα. Έφυγε και αυτός σχετικά νωρίς από το ματς, όταν ο Αλμέιδα πήρε το ρίσκο του.

Σέρχιο Αραούχο: Έδωσε την ασίστ στον Πινέδα στο γκολ του Πινέδα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τις δυο μεγαλύτερες ευκαιρίες της ΑΕΚ. Την πρώτη την έβγαλε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ και την δεύτερη πλάσαρε ψηλά άουτ πάνω από την εστία του Μπρινιόλι.

Λιβάι Γκαρσία: Πάλεψε πολύ, είτε ως δεξί εξτρέμ, είτε ως σέντερ φορ, αλλά πρακτικά χωρίς ουσία. Έδωσε πολλές μάχες, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, δεν ήταν αποτελεσματικός. Έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με τεράστιο άλμα, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ. Έδειξε σε κάποιες ελάχιστες φάσεις πως έχει ποιότητα αλλά έχει και έκρηξη, αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπήκε καθόλου στο πνεύμα του ματς.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο γήπεδο και έπαιξε ως δεύτερο αμυντικό χαφ μαζί με τον Πινέδα. Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου, τουλάχιστον στο δημιουργικό κομμάτι.

Νορντίν Άμραμπατ: Με εξαίρεση την φάση που ξεκίνησε και κατέληξε στην ευκαιρία του Αραούχο, καθ’ όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε, έκανε κατάχρηση της κατοχής της μπάλας και κυρίως έκανε λάθος επιλογές.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Αντικατέστησε τον Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας και έκανε πολύ κακό ματς. Κακές επιλογές, πολλά και κάποια εξ αυτών παιδικά, λάθη. Με αποκορύφωμα την σχεδόν… ασίστ που έδωσε στον Παλάσιος.

Τομ Φαν Βέερτ: Έκανε ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μπήκε όταν το ματς είχε γίνει ροντέο, δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση για να εκτελέσει.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X