Στον κόσμο του ο Γιοβάνοβιτς: «Δεν σχολιάζω και δεν με αφορούν οι φάσεις - Μας αδικεί το σκορ»

Στον κόσμο του ο Γιοβάνοβιτς: «Δεν σχολιάζω και δεν με αφορούν οι φάσεις - Μας αδικεί το σκορ»
Photo Credits: INTIME

Εκτός τόπου και χρόνου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου έδειξε πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου τονίζοντας πως η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη και πως μάλιστα τους αδικεί το τελικό σκορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κατ΄ αρχήν δεν σχολιάζω και δεν έχω δει τις φάσεις. Ούτε είχα χρόνο ούτε με γενικά με απασχολεί το κομμάτι αυτό. Περιμέναμε να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ΑΕΚ θέλει να παίζει μπάλα, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη φυσικά. Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς και αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το γκολ που ήρθε κόντρα στη ροή. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα που δεν παραδίνεται εύκολα.

Είχαμε φάσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές καλές στιγμές. Το σκορ μας αδικεί. Δικαιούμασταν πιο άνετη νίκη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και βάση των ευκαιριών. Δεν ήταν εύκολο, καθώς εμείς παίζουμε ανοιχτά και όταν γίνονταν λάθη η ΑΕΚ θα μπορούσε να γίνει απειλητικοί. Είτε ήμασταν πίσω στο σκορ είτε ήμασταν μπροστά είχαμε την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο σκεπτικό. Ο λόγος που κερδίσαμε είναι ότι πήραμε όλες τις μονομαχίες».

Για το πως θα διαχειριστεί τον προβληματισμό και για τις χαμένες ευκαιρίες: «Για να είμαι ειλικρινής όταν κερδίζεις το βλέπεις λίγο πιο άνετα. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές μπορεί να γίνει σκληρό. Αν βάζαμε ένα γκολ ακόμα θα μας είχε δώσει μεγαλύτερη άνεση. Η ΑΕΚ από την άλλη είχε μια πολύ καλή φάση στο τέλος. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω με τους παίκτες, αλλά όταν υπάρχει αυτή η ένταση στο ματς δεν ξέρουμε αν μπορεί να δει ο ποδοσφαιριστής μια άλλη επιλογή.

Είναι λίγο δευτερεύον για έναν προπονητή, όταν βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από όλους. Όσον αφορά τον πρωταθλητισμό, δεν είναι κάτι που με προβληματίζει μιας και είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Εχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο πολλά πράγματα. Ο ενθουσιασμός αυτός και όταν δουλεύεις με πίεση μπορείς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η διαχείριση δεν είναι εύκολη, αλλά πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάτι. Δεν σας το κρύβω αυτό που γίνεται στη Λεωφόρο, είναι μοναδικό. Δεν είναι εύκολα να τα διαχειριστούμε όλα αυτά. Είμαστε σε φάσεις δημιουργίας. Και δεν εννοώ την μεταγραφική περίοδο που δεν έχει κλείσει. Αυτή η ατμόσφαιρα λειτουργεί θετικά».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X