Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, κερδίσαμε λόγω χαρακτήρα»

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, κερδίσαμε λόγω χαρακτήρα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υποχρέωση που αισθάνεται ο ίδιος και οι παίκτες του απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το στοιχείο που έφερε τη νίκη: «Ο χαρακτήρας της ομάδας. Μπράβο στους παίκτες, είμαι υπερήφανος για αυτούς. Ήταν ένα δύσκολο ματς, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα . Παρότι δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή, γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε αυτό που χρειάζεται να έχει μια ομάδα, τον χαρακτήρα, και μετά από ένα τακτικά σκληρό παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη έναντι ενός δυνατού αντιπάλου»

Για τους στόχους που υπάρχουν: «Δεν ξέρω, είναι νωρίς ακόμα. Εγώ ως προπονητής είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες. Δεν είναι εύκολο για αυτούς, έχουμε όλο αυτόν τον κόσμο που έρχεται σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση, το αισθάνονται και οι παίκτες και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε».

 


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X