Τάσος Σιδηρόπουλος: Σφυρίζει στο Champions League

Τάσος Σιδηρόπουλος: Σφυρίζει στο Champions League
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει το ματς της Πόρτο με την Μπριζ για το Champions League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφυρίζει Champions League ο Τάσος Σιδηρόπουλος

Ματς των ομίλων του Champions League θα σφυρίξει μέσα στην εβδομάδα ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο διεθνής ρέφερι που δεν θα σφυρίξει, ως γνωστόν, το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπριζ.

Ο 43χρονος ρέφερι ορίστηκε σε ματς Champions League μετά από σχεδόν έναν χρόνο, καθώς το τελευταίο του ήταν το Ζενίτ – Μάλμε 4-0, στις 29/9/2001.

Πέρυσι είχε σφυρίξει επίσης δυο ματς στους ομίλους του Europa League (Σπαρτάκ Μόσχας – Λέστερ 3-4 και Λεβερκούζεν – Σέλτικ 3-2) και ένα ματς στο Conference League και δη στη φάση των «16» (Ρεν – Λέστερ 2-1).

Βοηθοί του την Τρίτη (13/9) στο Dragao θα είναι όπως πάντα ο Πολυχρόνης Κωσταράς και ο Λάζαρος Δημητριάδης, 4ος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και VAR o Aγγελος Ευαγγέλου

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X