Κριστιάνο Ρονάλντο: Δέχεται κριτική μετά τη φωτογραφία του με αμφιλεγόμενο ψυχολόγο

«Βόμβα» με πιθανή μεταγραφή Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράλληλα με την αγωνιστική του απαξίωση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρχίσει να προκαλεί αρνητική κριτική και με την εξω-αγωνιστική του συμπεριφορά. Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Τζόρνταν Πίτερσον μια διχαστική φιγούρα τα τελευταία χρόνια λόγω των αμφιλεγόμενων απόψεών του για τα τρανς άτομα, τους εμβολιασμούς για τον Covid-19 και τον ανδρισμό.

Πίσω το 2017, το twitter απέκλεισε τον Πίτερσον, αφού κατήγγειλε το όνομα και το φύλο του ηθοποιού Έλιοτ Πέιτζ «Θυμάστε όταν το Pride ήταν αμαρτία; Και [του Έλιοτ Πέιτζ] μόλις αφαίρεσε το στήθος [του] από έναν εγκληματία γιατρό».

Πέρυσι προκάλεσε σάλο όταν ισχυρίστηκε ότι «πρώτα θα έπρεπε να με σκοτώσεις» για να τον κάνει ένα ενισχυτικό εμβόλιο για τον Covid-19. Ο ψυχολόγος επιβεβαίωσε ότι έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19, αλλά έκανε αυτή την παρατήρηση αφού ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό κάλεσε τους ανθρώπους να ενισχύσουν τον εαυτό τους καθώς τα ποσοστά μόλυνσης αυξήθηκαν στη χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Κατά την άνοδό του στη φήμη,ο Πίτερσον περιέγραψε τον εαυτό του ως «καθηγητή ενάντια στην πολιτική ορθότητα» και ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής για τον… ανδρισμό. Έχει δηλώσει ότι «το ανδρικό πνεύμα δέχεται επίθεση» και έχει ισχυριστεί ότι «η ιδέα ότι οι γυναίκες καταπιέζονταν σε όλη την ιστορία είναι μια φρικτή θεωρία».

Ωστόσο, αυτές οι απόψεις δεν φαίνεται να ενόχλησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος πόζαρε σε μια φωτογραφία με τον Πίτερσον το Σάββατο. Με το χέρι του γύρω από τον ώμο του κι έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Χαίρομαι που σε βλέπω φίλε μου! #τα λέμε σύντομα.».

Αρκετοί υποστηρικτές έχουν απογοητευτεί από την απόφαση του Ρονάλντο να βγάλει φωτογραφία με τον Πίτερσον. «Πραγματικά αμαυρώνει την κληρονομιά του εδώ», έγραψε ένας υποστηρικτής στο Twitter. Επισημάνθηκε επίσης ότι αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε πλέον να οδηγήσει στον Πίτερσον να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και δημοφιλία.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X