«Τελείωσε» στον αέρα τον Κρούζε ο Κόβατς: «Η θητεία του στην Βόλφσμπουργκ τελείωσε»

«Τελείωσε» στον αέρα τον Κρούζε ο Κόβατς: «Η θητεία του στην Βόλφσμπουργκ τελείωσε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα όριά του έφτασε ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Νίκο Κόβατς με την συμπεριφορά του Μαξ Κρούζε, «τελειώνοντας» τον έμπειρο ποδοσφαιριστή σε ζωντανή σύνδεση!

Η Βόλφσμπουργκ πανηγύρισε σπουδαία διπλό στην έδρα της Άιντραχτ, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «λύκων», Νίκο Κόβατς εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την συμπεριφορά του Μαξ Κρούζε.

Ο 33χρονος επιθετικός και άλλοτε διεθνής με την Γερμανία, επέστρεψε στην Βόλφσμπουργκ, μετά την εξαιρετική σεζόν του στην Ουνιόν Βερολίνου, ωστόσο δεν άργησε να βγάλει την κακή πλευρά του εαυτού του.

Ο Κρούζε υπέπεσε σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα φέρνοντας στα όριά του τον Κροάτη προπονητή, που τον «τελείωσε» σε ζωντανή σύνδεση!

Μιλώντας στο flash interview μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άιντραχτ, ο Κόβατς ρωτήθηκε για τον Κρούζε και απάντησε: «Πρέπει να σκεφτούμε το καλό του συλλόγου και πήραμε την απόφαση ο Κρούζε να μην ξαναπαίξει.

Δεν έχει μέλλον στον σύλλογο, η θητεία του στην Βόλφσμπουργκ τελείωσε. Ο σύλλογος είναι πάνω από όλους και για αυτό πήραμε αυτή την απόφαση από κοινού με την διοίκηση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X