Μπαρτσελόνα: Δυσκολεύτηκε για 55 λεπτά και μετά πάτησε... γκάζι

Μπαρτσελόνα: Δυσκολεύτηκε για 55 λεπτά και μετά πάτησε... γκάζι
Photo Credits: INTIME

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε η Μπαρτσελόνα. Διεκόπη στο 81΄ το ματς λόγω προβλήματος υγείας οπαδού στις εξέδρες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για 55΄ λεπτά η Κάντιθ έβαλε δύσκολα στη Μπαρτσελόνα, αλλά από τη στιγμή που οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο β΄ μέρος δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα με 4-0 και προσωρινά ν΄ ανέβουν στην κορυφή της La Liga.

Το ματς διεκόπη για περίπου 45 λεπτά στο 81ο λεπτό, λόγω του αιφνίδιου προβλήματος υγείας οπαδού στις εξέδρες. Υπήρξε γενική κινητοποίηση κι όπως μετέδωσε η Marca ο φίλαθλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Πουέρτα ντελ Μαρ”.

Η ουραγός και χωρίς βαθμό ακόμη στο πρωτάθλημα, Κάντιθ, κατάφερε με καλή άμυνα στο πρώτο μέρος να μην επιτρέψει στους «μπαλουγκράνα» να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η ομάδα του Τσάβι κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο κι από κει και πέρα τα πάντα είχαν τελειώσει.

Η «Μπάρτσα» έφτασε στην 5η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Champions League), με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μπαίνει στο ματς στο 57΄ και οκτώ λεπτά μετά να πετυχαίνει το 9ο του τέρμα σε επίσημο ματς από την έναρξη της σεζόν (6 στη La Liga και 3 στο Champions League).

Αργότερα (86΄) έδωσε και την ασίστ στον Ανσού Φάτι, ο οποίος «έγραψε» το 3-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντεμπελέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το ματς διεκόπη προσωρινά στο 81ο λεπτό λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε κάποιος από τους οπαδούς στις εξέδρες. Ο διαιτητής Ντελ Θέρο υπέδειξε το σημείο που συνέβη το περιστατικό κι αμέσως τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων έσπευσαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Ο γκολκίπερ της Κάντιθ, Γερεμάιας Λεντέσμα, πήρε στα χέρια του έναν απινιδωτή και έτρεξε προς το σημείο που είχε καταρρεύσει ο οπαδός, ενώ πιο δίπλα ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο είχε γονατίσει στον αγωνιστικό χώρο και προσευχόταν.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί, επανήλθε ο σφυγμός του οπαδού και στη συνέχεια με το ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X