Έσπασε το... ρόδι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έσπασε το... ρόδι ο ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκανε «σεφτέ» στις νίκες ο ΠΑΣ.

Σε ένα γεμάτο παιχνίδι λύγισε την αντίσταση του Λεβαδειακού με 2-1 στους «Ζωσιμάδες» σπάζοντας το ρόδι στην 4η αγωνιστική για τη φετινή Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ροσέρο με γκολ και ασίστ. Χωρίς νίκη παραμένουν οι Βοιωτοί.

Με όπλο τους τις ταχύτατες αντεπιθέσεις και μαέστρο τον Ροσέρο, οι Ηπειρώτες πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό αντίπαλο με σκόρερ τον Κολομβιανό επιθετικό και τον Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ κατάφερε να προηγηθεί καθώς ο Μπιλμπάο σέντραρε από τα αριστερά και ο Ροσέρο με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 1-0. Οι Ηπειρώτες έχασαν σπουδαία φάση δύο λεπτά αργότερα και για δεύτερο γκολ καθώς ο Ροσέρο γύρισε από τα αριστερά όμως ο Παμλίδης από πλεονεκτική θέση εκτέλεσε πάνω στην κίνηση άστοχα.

Ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά στο 16′ καθώς ο Βρακάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και προσπάθησε να εκτελέσει όμως ο Σούλης βγήκε γρήγορα και τον πρόλαβε αποκρούοντας σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι τότε πήραν πάλι τα ηνία του ματς και στο 19′ ο Μπιλμπάο εκτέλεσε ωραία φάουλ όμως ο Μάρκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ με ανάποδο χέρι. Στο 24′ κατάφεραν να βρουν δίχτυα εκ νέου με την κεφαλιά του Μπαγκαλιάννη όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το ημίχρονο έκλεισε όπως άρχισε, δηλαδή με γκολ ωστόσο αυτό επιτεύχθηκε από τους Βοιωτούς όταν στο 45+1′, ο Μουτίνιο συνέκλινε από τα αριστερά και εξαπέλυσε ξαφνικό σουτ καρφώνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σούλη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν δυνατές μονομαχίες και λιγότερες καλές στιγμές με την πρώτη να καταγράφεται στο 50′ καθώς ο Ροσέρο εξαπέλυσε σουτ όμως ο Μάρκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ ενώ στο 54′ ξανά ο Ροσέρο συμμετείχε σε φάση που πάσαρε στον Μπιλμπάο με το διαγώνιο σουτ του τελευταίου να περνά άουτ. Η πρώτη φάση για το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη χάθηκε στο 56′ με τον Λούα Λούα να κάνει γύρισμα και τον Βρακά να πλασάρει στην κίνηση άστοχα.

O ΠΑΣ ανέβασε στροφές και στο 69′ άγγιξε το προβάδισμα με την εκτέλεση του Σταματελόπουλου από το ύψος του πέναλτι να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάρκοβιτς και το κατάφερε στο 73′ όταν ο Ροσέρο σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Εραμούσπε με σουτ από κοντά νίκησε για τον Μάρκοβιτς για το τελικό 2-1.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 9η θέση με 4 βαθμούς ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό.

Την επόμενη -5η- αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στη Λεωφόρο ενώ ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την ίδια ημέρα αλλά στις 18:30, τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Σορία, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (Σταματελόπουλος 67′), Μορέιρα (Παντελάκης 90+2′), Ροσέρο, Παμλίδης (Τζίμας 60′).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία (Λούα Λούα 46′), Μουτίνιο, Σβάρκα (Χάμοντ 46′), Βήχος, Βρακάς (Τορό 79′), Δούμτσιος (Τσιριγώτης 78′), Κωνσταντινίδης (Ντεντάκης 68′), Μπελμόντ, Τζημόπουλος.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X