ΑΕΚ: Στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Άμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βλέπει Παγκόσμιο Κύπελλο ο άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ. Αναμένεται να είναι στην προεπιλογή του Μαρόκου για το ραντεβού του Κατάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ, βρίσκεται στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ουαλίντ Ρεγράγκι και έχει πιθανότητες να κερδίσει τη θέση του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 35χρονος εξτρέμ επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΑΕΚ με στόχο να πάει στο Copa Africa. Τελικά, δεν κλήθηκε, όμως έχει ελπίδες να βρεθεί τον Νοέμβριο στο Μουντιάλ. Όπως αναφέρει το «rue20.com» ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκο, Ουαλίντ Ρεγράγκι, έχει τον πολύπειρο ακραίο επιθετικό στην προεπιλογή των 50 παικτών που θα ταξιδέψουν στο Σαλέ για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Από εκεί οι 30 θα πετάξουν στην Ισπανία για το βασικό στάδιο. Όπως επισημαίνουν οι Μαροκινοί ο εκλέκτορας της εθνικής τους ομάδας έχει κάνει εκπλήξεις στις επιλογές του και μεταξύ αυτών είναι οι κλήσεις του Νόρντιν Άμραμπατ, του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, Χακίμ Ζίγιεχ και άλλων έμπειρων ποδοσαιριστών που αναμενόταν να μείνουν εκτός.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X