Στοπ στην Μπάγερν από τη Στουτγκάρδη, «τριάρα» για τη Ντόρτμουντ

Στοπ στην Μπάγερν από τη Στουτγκάρδη, «τριάρα» για τη Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Στοπ από τη Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου στην Μπάγερν, «τριάρα» η Ντόρτμουντ από τη Λειψία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου έβαλε στοπ στην Μπάγερν, ενώ η Λειψία διέλυσε τη Ντόρτμουντ στο ντεμπούτο του Μάρκο Ρόζε.

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Στουτγκάρδη πήρε την γενναία ισοπαλία με 2-2 στο Μόναχο από την Μπάγερν, την ώρα που η Λειψία με τον Μάρκο Ρόζε στον πάγκο της διέλυσε με 3-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πόσο συχνό φαινόμενο είναι την ίδια αγωνιστική, τόσο η Μπάγερν, όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ να δέχονται… ηχηρές σφαλιάρες; Είναι εξαιρετικά σπάνιο, γι’ αυτό και προκαλεί εντύπωση.

Στο Μόναχο, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε εκτεταμένο rotation απέναντι στην Στουτγκάρδη και παρότι οι μικροί τον δικαίωσαν, δεν απέφυγε στο τέλος την ψυχρολουσία.

Ο Ματίς Τελ σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία των Βαυαρών, ο 19χρονος Μουσιάλα σκόραρε για μία ακόμα φορά, όμως η πεισματάρα Στουτγκάρδη που έπαιξε all in στο τέλος, δικαιώθηκε.

Ένα πέναλτι του Γκιρασί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 2-2 και η ομάδα του Νάγκελσμαν με τρεις ισοπαλίες μετά από έξι αγωνιστικές δείχνει προς το παρόν τρωτή.

Την ίδια ώρα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπαθε τα ίδια και χειρότερα. Η Λειψία είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της, τον πρώην προπονητή των Βεστφαλών Μάρκο Ρόζε κι αυτός άλλαξε όλη την κακή ενέργεια.

Η Λειψία προηγήθηκε με γκολ του Όρμπαν από τα αποδυτήρια, έκανε το 2-0 με βολίδα του Σόμποσλαϊ και έφτασε στο θριαμβευτικό 3-0, που φέρνει τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή, όπου Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Χόφενχαϊμ, Φράιμπουργκ έχουν από 12 βαθμούς, αλλά τους τελευταίους να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga έχουν ως εξής:

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2

(36’ Τελ, 60’ Μουσιάλα / 57’ Φούχριχ, 92’ πεν. Γκιρασί)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ 0-1

(60’ Λακρουά)

Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2

(56’ Σερντάρ, 74’ Ρίχτερ / 49’ Ντεμπιρμπάι, 80’ Σικ)

Χόφενχαϊμ – Μάιντς 4-1

(53’ Κράμαριτς, 69’ Πρόμελ, 80’ Νταμπούρ, 90’ Καντέραμπεκ / 83’ Κερ)

Λειψία – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-0

(6’ Όρμπαν, 45’ Σόμποσλαϊ, 84’ Αϊνταρά)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X