Ολυμπιακός: Τον πόνεσε πολύ η ήττα από τη Ναντ - Τι δήλωσε ο Κορμπεράν

Ολυμπιακός: Τον πόνεσε πολύ η ήττα από τη Ναντ - Τι δήλωσε ο Κορμπεράν
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός πόνεσε πολύ από την ήττα της Πέμπτης με 2-1 από τη Ναντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της Πέμπτης από τη Ναντ (2-1) πόνεσε πολύ τον Ολυμπιακό και αυτό παραδέχθηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Κομπεράν.

«Η ήττα μας πόνεσε πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής που στη συνέχεια υποστήριξε πως «αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά πόνεσα πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται συχνά γκολ στα τελευταία λεπτά:

«Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Χτες (σ.σ. την Πέμπτη) δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνα μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι:

«Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι.Η ήττα μας πόνεσε πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά πόνεσα πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νοιώθει όλη η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:

«Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις ήττες. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να δείξουμε πως αντιδρά η ομάδα και αυτό είναι που θέλω να δω απέναντι στον Βόλο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X