UEFA: Η LaLiga σε ανοιχτή κόντρα με την Premier για τις μεταγραφές και τα εκατομμύρια

UEFA: Η LaLiga σε ανοιχτή κόντρα με την Premier για τις μεταγραφές και τα εκατομμύρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, θέλει ν’ αναφέρει την Premier στην UEFA κατηγορώντας το κορυφαίο πρωτάθλημα για ανεξέλεγκτα έξοδα στις μεταγραφές του καλοκαιριού, τονίζοντας πως αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο άθλημα.

Ο Τέμπας βρίσκει συνεχώς τρόπους και αιτίες για να βρεθεί απέναντι στις υπόλοιπες μεγάλες Λίγκες της Ευρώπης, έχοντας επιβάλλει εκείνος αυστηρότατους κανονισμούς στην Ισπανία αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία των συλλόγων της LaLiga.

Αυτή τη φορά ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος, έδειξε πως θέλει να κάνει αναφορά στην UEFA για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι ομάδες της Premier League στις μεταγραφές.

Τονίζει πως πρόκειται για ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα έξοδα που καταγράφονται μετά και το συνολικό ποσό των 2 δισ.λιρών που ξεπεράστηκε για τις προσθήκες παικτών στα ρόστερ των κλαμπ του αγγλικού πρωταθλήματος και για σοβαρό κίνδυνο που μπορεί να προκληθεί στο άθλημα.

«Θα αναφέρουμε όλα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γιατί θέλουμε βιώσιμο πλάνο για το ποδόσφαιρο» σχολίασε ο Τέμπας

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X