Ο Κιριλένκο «βλέπει» την Ελλάδα για κατάκτηση του Eurobasket (ΦΩΤΟ)

Ο Κιριλένκο «βλέπει» την Ελλάδα για κατάκτηση του Eurobasket (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέι Κιριλένκο έκανε τις προβλέψεις του για το φετινό Eurobasket και έχρισε την Ελλάδα ως φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Αποστολή στο Βερολίνο.
Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας και «ζωντανός θρύλος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε τις προβλέψεις του για το bracket του εν εξελίξει Eurobasket 2022.

Ο “AK-47”, λοιπόν, «πόνταρε» πως σε πρώτη φάση η Γερμανία, η Ελλάδα, η Λιθουανία και η Κροατία, καθώς και οι Σλοβενία, Ουκρανία, Γαλλία και Σερβία θα περάσουν από τη Φάση των «16». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πιστεύει πως οι ημιτελικοί θα είναι Ελλάδα – Λιθουανία και Σλοβενία – Σερβία, σε μια πρόβλεψη που κάνουν πολλοί.

Ο Κιριλένκο, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και προχώρησε και στα… δύσκολα. Όπως φάνηκε από το bracket του, ο άλλοτε σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του ΝΒΑ περιμένει τελικό Ελλάδα – Σερβία με νικήτρια τη «γαλανόλευκη», ενώ θεωρεί πως οι Σλοβένοι του Λούκα Ντόντσιτς θα φτάσουν στο χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε το bracket του:Ο Κιριλένκο «βλέπει» την Ελλάδα για κατάκτηση του Eurobasket (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X