ΑΕΚ: Το σχέδιο για την αγωνιστική ετοιμότητα του Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Το σχέδιο για την αγωνιστική ετοιμότητα του Σιντιμπέ
Photo Credits: INTIME

Ο Σιντιμπέ υπέγραψε, ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και πλέον πιάνει δουλειά, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και με την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Συνολικά στην ελληνική μεταγραφική αγορά και όχι μόνο για την Ένωση. Όμως πλέον το ζητούμενο για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι το πότε θα έχει ετοιμοπόλεμο στην διάθεση του, τον Γάλλο αμυντικό.

Με όλα τα διαδικαστικά περατωμένα, ο Σιντιμπέ μπορεί ήδη από αύριο να πιάσει πάει στα Σπάτα για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Φυσικά ακόμα και αν ο Γάλλος αμυντικός προερχόταν από φουλ αγωνιστικό ρυθμό, δεν θα μπορούσε με μια μόνο προπόνηση, να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο Σιντιμπέ δεδομένα έχει δρόμο μπροστά του, μέχρι να φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του.

Διαβάστε περισσότερα για τον Σιντιμπέ

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X